NO9 Festival d.18. april – Peter Sommer – Lydmor – Vivl – Mixed Emotions

d. 18 april  kl. 19.00 til 24.00 byder NO9 på en række spændende kunstnere der vil vise på deres bud på hvor den elektroniske musik er lige nu.

NO9 Festivalen foregår på Højskolen Performers House i Silkeborg

Peter Sommer – Lydmor – Vivl – Mixed Emotions

Billetter koster kun 150 kr. på nettet og 175 kr. i døren. Der kan også købes billetter til begge dage til rabat pris..

Se også det spændende program d.19/4.. Køb billetter her… Se kort her…

Peter Sommer m. band

PS

Hør superaktuelle Peter Sommer på Number Nine Festival

Det absolutte hovednavn på dette forårs Number Nine Festival er Peter Sommer, som kan opleves på scenen i Kedelhuset torsdag d. 18. april. Peter er lige nu det hotteste koncertnavn på den danske elektroniske scene, takket være albummet ”Alt Forladt”.


”Alt Forladt” er et hudløst ærligt værk, som er lavet efter Peter Sommers skilsmisse i 2012. Albummet tager favn- og brydetag med det rum, han trådte ind i oven på sin lille families fallit.

”Selv om 40,2 procent af danske ægteskaber efterhånden ender sådan, er det et meget underligt sted at befinde sig. Man ser sig meget til siden og ikke så meget fremad”, fortæller Peter Sommer, der dog leder efter døren ud igen igennem de 11 sange på “Alt Forladt”. Det er ikke lyden af et opgivende menneske, men et søgende menneske. Og først og fremmest et menneske, der har lagt det det evige skyldsspørgsmål fra sig, og tilgivet sig selv for at kunne komme videre i teksten.

Med ”Alt Forladt” har Peter Sommer åbnet et nyt kapitel i sin karriere – også stilmæssigt. Albummet er den 38-årige østjydes første i den elektroniske genre. Ud er røget de gammeldags popmusikinstrumenter, og ind er kommet en verden af finurlige elektroniske lyde og maskinelle rytmer. Musikken er skabt i samarbejde med Stefan Kvamm, som vi her i Silkeborg kender som underviser i elektronisk musik på Performers House. Andre kender ham nok mest som lillebror til Simon Kvamm, der udgjorde den anden halvdel af duoen De eneste To sammen med Peter Sommer.

Læs Informations anmeldelse af koncert her..

Læs Politikens anmelse af Turnestart fra Lille Vega her…

 

Lydmor

Lydmor_Vibe Johansson_edits-2

Lydmor – Spændende ny dansk elektronisk artist

Siden debut-albummet ”A Pile of Empty Tapes” som blev udgivet på Copenhagen Records i Maj 2012 har Lydmor været i konstant bevægelse, og med rygter om nye sange og et væld af koncerter i sigte, er hun klar til med intens musikalsk magi at tage verden ved hånden, og med – ud i natten.

Et diset morgengry, rødvin og cigaretter, elektro-fest under stjernehimmelen:Du er blevet ramt af Lydmor, en stærk stemme fra en ung kvindes univers, der kolliderer med en verden af tunge, jagede elektro-beats. En kollision der vil forføre dig på dansegulvet, invitere til drømme på sengekanten og finde frem til det finurligt-fine i mørket uden for vinduet med sprøde toner, legende lyde og ufordrivelige melodier.

 

Vivl

Vi er glade for at kunne præsentere Vivl – Rasmus Yde, Århus. Vivl byder på smukke, store lydflader med en masse forskellige klange.

avatars-000013817267-v04v4d-t200x200

 

Mixed Emotions

De to musikere & producere Tony A. (keys, synth),  Jimmi B. (DJ, percussion) er basen i ”Mixed Emotion”
De to erfarne herrer bevæger sig i stort set hele den elektroniske musikgenre, lige fra Club & ”Mashups” til Lounge & Chillout scenen.

På livesiden medbringes ofte gæstemusikere, vokalister, dansere, så oplevelsen er altid ny og i særdeleshed anderledes hver gang Mixed Emotion performer.

Billede

%d bloggers like this: